00:00
00:00
Cyberdevil
Bamboo Shoots!

Age 34, Male

Poet/Designer/Etc

ACCOMPLISHED

Sweden

Joined on 1/17/04

Level:
60
Exp Points:
61,196 / 100,000
Exp Rank:
83
Vote Power:
10.04 votes
Audio Scouts
10+
Art Scouts
10+
Rank:
Sup. Commander
Global Rank:
7
Blams:
32,092
Saves:
217,321
B/P Bonus:
60%
Whistle:
Deity
Trophies:
40
Medals:
11,186
Supporter:
11y 3m 28d
Gear:
11

They're used to fuel my flamethrower.

Like Spitfire!

The Super marine spitfire ?

Or the Superman spit: fire.

What's that ?

Well, let me break down my pattern of thought here:

- Words are mouthfuls.
- Words are mouth fuel.
- Fuel for flamethrowers.
- Flamethrowers spit fire.
- Rappers use words as fuel to spit.
- A good verse is fire.
- Rappers spit fire like a Spitfire!
- Like The Super Marine Spitfire?
- No, like a man, like a Super Man spits
- SuperMan's spit = literate fire.

Ah,I get it.
Savage!

Fo rizzle.

You're an MC.

Indeed! I go hard like Hammer.

Dddd-rop the beat !

DDDDoS that bass!

Last time I did that,it got launched to the water.

You never know water happen when you drop that bass. O_O

Hey duder,how's it going ?

Last time I've talked to you was about your white eye contacts..Embarassing :P.

Hey dude! Going pretty well, pretty pretty well. How's you?

They're golden man, gold contacts. :P The omniscient all-seeing invincibility type!

Me is fine,CD DooM GuY.

Where can I get some of them ?
Were they only available in the 90's ?

Good to hear, Snake Doom guy!

Yeah, not sure you can get them any longer, they're probably a bit outdated now. I actually just found this pair lying around one day, under a patch of dirt, at the bottom of a foreboding cave, by the brink of a bottomless gap at the center of the Earth where molten lava pulsated in a great orb like a vortex of pain... maybe you can find some on ebay?

They might scam me and send me green one's instead,CD DooM GuY!

The ones with "guaranteed authentic 24-karat gold" for about $0.99 a piece seem pretty legit though!

I heard they only ship those for these that are in Hong Kong.

For shame. :/

Uh hmm....hey there.

Hey there!

2016 kommer bli så awesome, för i maj kommer Doom!

Yes, det blir härligt! :D Såg den nya (nåja, någon vecka gammal nu) trailern alldeles nyss, verkar ju riktigt lovande: https://youtu.be/3SAFSz8yxrE

Enda spelet jag förbokar. Inte nog med det, förbokade självaste Collector Edition!!

Ojoj, inte illa! Finns det något någorlunda billigt ställe att få tag på det tro? Har faktiskt alldrig förbokat ett spel; tror inte jag börjar med denna heller... men det blir kanske det jag köper tidigast efter lansering åtminstonne. ;) Brukar vara ganska sent ute annars, slår till när priserna är lagom låga och alla spelar något annat.

Enligt id Software's Facebook så är det GAME exklusivt, men jag lyckades hitta det på CDON för 1600, och tydligen ska Spelbutiken också sälja det. Man kan bara anmäla sig för nyhetsbrev angående produkten ännu dock.

Det var inte lite. O_O Hur kom du först i kontakt med DooM förresten, har du varit med sedan dom första spelen? Har du hela serien?

Priset beror på att Collector's Edition kitet innehåller en Revenant staty på 13 feta inces med LED lights! :D
Jag kom i kontakt med Doom runt 94-95 typ. Det hela började i min storebrors källare. Jag kanske var 7 då, det var helt klart en upplevelse och jag påminns ständigt om den när jag spelar Doom än idag via GZDoom. Det dröjde många många år innan jag själv hade mina egna Doom spel. Det var först runt tidigt 2000 som jag kom över samtliga Doom spel via Kazaa. Sedan när jag hade egen ekonomi och Steam dök upp, så köpte jag hela serien där istället, inklusive Doom 3 och dess expansion.

Ah, det låter ganska najs! :D Du har vart med betydligt längre än jag har då, började inte spela förrän kring '99 (var 10 då), och då enbart Microsofts Doom 95 port med shareware versionen. Gick ett par år till så hittade jag Quake, tror jag spelade lite mer Doom igen, och sen gick det ett par år till och så spelade jag Quake igen, och då hakade jag på med resten: Quake 2, Doom, Doom 2, TNT, Plutonia; och tonvis med megawads och banor. Hittade till Risen3D och ZDoom såsmåningom, och var lagom inne i den världen när trean lanserades. Var lite mindre kända FPS jag spelade mest av i början: Chasm, Marathon, Redneck Rampage... mmm, köpte trean när den kom ut, men klassikerna skaffade jag faktiskt på riktigt först för någon månad sedan (kampanjpris på GOG). Har spelat dvs kopior innan dess, vet inte var jag fick tag på dom från början, men jag köpte några Kinesiska skivor med samlingar av banor också i början, kanske lite ovanliga. Och Doom till N64 och GBA hittade jag kring 2004 tror jag. Köpte Doom 3 BFG edition för något år sedan, men tydligen går den inte att köra på AMD. :/ Så, det var min historia det!

Kör också på GZDoom nu förresten. Med Brutal Doom till, fast med de flesta nya finesserna avslagna, det är förbättring av kontroller och attackmönster som verkligen förnyar spelupplevelsen IMO. Förresten, har du spelat: https://twitter.com/romero/status/688054778790834176?lang=en

Awesome! Ja fan, det har jag. Kung Romero leverar ännu 21 år senare. Jag spelade hans WAD på GZDoom med Trailblazer (http://forum.zdoom.org/viewtopic.php?f=19&t=47494) och Colorful Hell (http://forum.zdoom.org/viewtopic.php?f=19&t=47980). Tror fan det tog mig nästan mer än en halvtimma att klara, själva WAD'en är ju rätt stor utseendemässigt och det kryllar av things. Sedan blir vissa things mer aggro av Colorful Hell modden!

Japp. :) Riktigt härlig överraskning; hoppas han får mersmak! Var en ganska svår bana även utan moddar, gott om överraskningar... men det påminner om hur det var innan man lärt sig allting utan och innan. :) Körde den som jag skulle kört originalet (utan något extra). Har inte testat Trailblazer eller Colorful Hell tidigare, verkar intressant. Verkar som Brutal Doom har ganska dåligt rykte på ZDoom forumet förresten?

Sergeant Mark IV, han som gjort Brutal Doom var rätt otrevlig på ZDoom forumen. Han är även en rasist, då koden för hans Plasma Rifle innehöll meningar som till exempel "making demons black as n****rs". Han sa även åt någon att ta livet av sig när denna hade skrivit ett inlägg på den allmäna sektionen av forumen om hur dåligt han/hon mådde just då.

Ah, trist att en sådan person står för en av mina favoritmoddar. :/ Ganska nyfiken på att prova Brutal Doom 64 också, men men, bara man inte läser källkoden då...

Brutal Doom 64 låter jävligt coolt tbh. Aldrig hört talats om det förrens nu.
Doom 64 EX är en jäkligt fin port som jag brukar spela då och då, men jag antar BD64 inte är till den versionen?

Verkar som Doom 64 EX kör en egen engine - Kex Engine. Så, antagligen inte? Kände inte till den heller dock, blir mycket nytt att spela. :D Har du hängt med i utveckligen av EX moddarna/spelen förresten? Du kanske har filerna till Powerslave EX (som av någon orsak tagits ned från sidan)?

Jag vet bara om Doom 64 EX. Jag hörde även att Kaiser höll på med Poweslave EX men tydligen så dök högre makter upp och beordrade cease and desist. Det gjorde mig både glad och ledsen, glad för att vi kanske skulle få se Powerslave på GOG, och ledsen för att Kaiser med sina kunskaper inte fick göra Powerslave modernt som han gjorde Doom 64 EX

Ah, antog att det var något sådant, men det borde ju finnas en notis om det på sidan ändå, man får intrycket att det projektet bara är tillfälligt nertaget. Synd. :/ Får hoppas på GOG då! Kanske finns filerna ännu någonstans... ja, det gör dom! :) Bäst att ladda ned medans det går...

More Results